BAUER MEDIA, NEMČIJA

Wednesday, March 15th, 2017

S storitvami podjetja Global Listings smo zelo zadovoljni: sporedi so dobro organizirani in strukturirani, spremembe v sporedu pa so jasno označene. Sporede vedno dobimo vnaprej, kar nam je v veliko pomoč pri upoštevanju naših rokov. Zadovoljni smo s kakovostjo in s tem, da se v primeru vprašanj in nejasnosti hitro in učinkovito odzovejo. Osebje podjetja Global Listings je zelo pozorno in prijazno.

BACK TO NEWS

What the industry says about US

London Live, Veľká Británia

So spoločnosťou Global Listings som spolupracoval už počas práce v Universali a najnovšie v London Live. Má veľmi profesionálny prístup, každomesačné upozornenia na zaujímavé programy spracúva rýchlo a vždy sa ihneď pýta na to, čo nie je jasné. Jednoznačne ju odporúčam

BBC World News, UK and Middle East

Podjetje Global Listings je izvrsten BBC-jev partner in veseli smo, da lahko z njim sodelujemo na področju Bližnjega vzhoda. V regiji, kjer krepimo svojo prisotnost, je nujno, da lokalnim trgom nudimo prave informacije v pravem jeziku in v pravem formatu. Prepričani smo, da bo podjetje Global Listings diviziji BBC Global News zagotavljalo prvovrstne storitve in se veselimo tesnega sodelovanja z njimi.