BBC World News, UK and Middle East

Saturday, April 22nd, 2017

Spoločnosť Global Listings je pre BBC vynikajúci partner a sme radi, že s ňou na Strednom východe spolupracujeme. Táto oblasť sa rozvíja a je nevyhnutné, aby sme miestnemu trhu ponúkali správne informácie v správnom jazyku aj formáte. Nepochybujeme, že spoločnosť Global Listings dodá divízii globálneho spravodajstva BBC špičkové výsledky a tešíme sa na vybudovanie silného vzťahu

BACK TO NEWS

What the industry says about US

Mediaset Premium, Italy

Vsi vaši elektronski programski vodiči so natančni in pravočasni. Poleg tega smo o spremembah sporeda obveščeni na nedvoumen način in vedno pravočasno. Po oceni EPG-jev, ki jih prejemamo za vse kanale mislimo, da so EPG-ji podjetja Global Listings med najboljšimi.

BAUER MEDIA, VB

Sporedi 'Global Listings' so dobro pripravljeni, lahki za uporabo in vedno vsebujejo programske informacije, ki nam jih zato ni treba iskati drugje. Enako velja za posodobitve, ki so tudi dostavljene s seznami za vse programe. Sporedi so dostavljeni pravočasno in  so vedno kakovostni. Vsaka revija za televizijske sporede vam bo povedala, da so točne in popolne informacije bistvenega pomena za naš posel in Global Listings vsekakor zagotavlja take storitve.